Hej!
Slänger in lite bilder från veckan. Känner mig inte på topp så orkar inte skriva så mycket.
Men, vad tycker ni om min nya bikini? 
Åker ju till Thailand om 3 veckor och behövde en ny. Vet däremot inte riktigt om jag gillar den så hjälp mig:)


Jag älskar ju såna här bilder så slänger in en igen!Ok. Nämnde ju den läskiga vågen förut.
Jag märker att fettprocenten varierar lite beroende på vilken tid jag kollar. Tillskillnad mot vikten ligger min fettprocent högre på morgonen än kvällen.
Har varierat mellan 18,5 och 21% ungefär.
Kollade upp hur man ska ligga på Wikipedia, vet inte hur pass det stämmer men kan ändå ha lite som måttstock. Jonas kompis Henke som är PT sa att på kvinnor är under 20% bra, så Wikis är nog inte helt hundra. Tex borde 18% inte vara mycket mager då.

Jag trodde faktiskt att jag skulle ligga betydligt högre. Känner mig trots viktnedgång att jag liksom e lite slapp och behöver muskler. Men men, styrketräning är nästa steg.

Eftersom jag nu inte vill gå ner jättemycket mer i vikt och vill stabilisera vikten så har jag försökt att börja äta mer mat och jag släpper också lite på reglerna under veckodagarna, förr åt jag inte något socker alls mitt i veckan. Nu är det ok men självklart i lagom mängd, inte som innan.

Har legat på ganska samma vikt i några veckor nu, men denna vecka har jag dock nästan gått ner ett kilo ändå, vet inte varför. Har känt en otrolig stress denna vecka på jobbet, sådär på ett inte så bra sätt. Vet inte om det påverkat. 

Denna våg är kopplad till en app så när du väger dig registreras dina resultat automatiskt i telefonen.

Här är iaf lördagsmorgonens resultat:
Hej!
Idag hände något läskigt!
Jonas köpte en dyr jäkla hightech-våg som mätte både det ena och det andra. Fick bland annat se min fettprocent som jag var livrädd för att veta.
Jag överraskade ändå mig själv lite och ska nog börja inse vad sjutton jag lyckats med!
Alltså vissa saker får mig att må så dåligt!
Som sådana bilder här nedanför.
Va fan är det för människor som lägger upp sånt här på Instagram? Hashtaggar med #thinspo #healthy #skinny mm.
Vart sjutton är det där hälsosamt??

Nej, en tjejs största önskan i livet är nog inte att ha utstående höftben. Och finns det någon som känner att det är viktigaste prioriteringen i livet så mår han/hon/hen antagligen inte så bra.

Jag köper att alla ser olika ut och klankar absolut inte ner på någon som är spinkig så länge man mår bra och äter. Det jag klagar på är att man glorifierat självsvält vilket är helt sjukt. 

"Eating isn't very Chanel"
Ok, men benskörhet, håravfall mm är det? 

Tror det var Kate Moss som sa: "nothing taste as good as skinny feels."
Jo Kate, jag kan komma på en väldigt massa saker som smakar bättre.

Jag vet hur det känns att känna sig tjock, tung och ful.
Och jag tycker absolut man ska göra något åt det då för det är inget hälsosamt med att gå och känna så heller.
Men allt går att göra utan att börja tänka så sjuka tankar som dessa bilder vill få en att göra. 

Fick bara ett litet utbrott av att se detta och ville skriva av mig. 


Hej!
Denna vecka var trevligare. Folk taggade ner med kommentarerna och dom jag väl fick var snälla. 

Det har blivit lite mer onyttigheter denna vecka då det var lov på jobbet och köket bjöd på bland annat pizza en dag till lunch. Det är helt ok för mig, mat är mat och det tänker jag äta. Var dock lite sämre och åt godis mitt i veckan när vi var på bio med barnen. Men inte heller det gör mig något längre. Bort med det dåliga samvetet så fort man äter ngt, inte ok!
Jag vill heller inte förlora vikt så snabbt som jag gjort. Jag vill ha en stabil och sund viktnedgång och då får det ta lite tid. Känns som att kroppen kanske börjar hitta någon slags trivselvikt och då går det ju långsammare såklart.

Lite bilder nedanför, där man kan konstatera att det kanske är dags att börja träna styrka snart. Hade jag dålig rumpa innan är det heeeelt obefintlig nu kan man ju säga. Det ska fixas för jag älskar rumpor!
Har tappat några kupstorlekar på brösten oxå och Jonas är förkrossad. Men så är det tyvärr. Känns ovant faktiskt, har alltid haft ganska stora bröst och nu känns dom så små. Har ju såklart bröst kvar men inte sådär härligt fylliga:)

Så planen är 1-2 veckor av PW och löpning. Löpning har jag ju blivit helt kär i nu, kan springa hur länge som helst. Inser hur tungt det var med ca 10 kg mer att löpa runt på. Nu känns det som om jag svävar fram, riktigt häftig känsla!
I alla fall, efter dessa veckor blir det fokus på styrketräning.
På jullovet åker vi till Thailand, och detta blir nog första semestern utan att Maria står i vassen. Kanske till och med vågar dra fram kameran under strandhänget. Det ni!