Ja, detta var en dålig dag det har vi ju redan konstaterat.
Blev träning trots allt. Dock på ett annat Sats än planerat och med sambo istället för kompis, men det gick ju oxå bra. Efter träningen köpte vi med oss sushi. Nej, inte den bästa maten, men inte heller den sämsta. Och idag var utmaningen för mig att inte banga träningen, och det klarade jag. Nöjd så. Och det är okej. Att se det man gjorde bra istället för det som gick mindre bra. Ska jag kritisera mig själv för minsta grej jag inte tycker jag lyckats 100% under dagen så kommer detta bli en ganska sorglig blogg. Och så vill vi ju inte ha det.

Nedan: mat och tillknögglad tjej på gymmet, lite så jag känner mig idag...

Idag är en sån där dag då jag bara vill ge upp. Boka av träningspasset, dra täcket över huvudet och deppa ner mig.
Känner mig trött, oglad, tjock och ful.
Men jag tänker inte välja bort träningen. Jag ska träna fram dom där berömda endorfinerna. Och när kvällen kommer drar jag med all rätt täcket över huvudet och känner mig lite, lite bättre. För att jag inte gav upp när jag som mest ville det. För att jag vet att inget stoppar mig nu. Inte ens dom där tankarna som vunnit över mig så många gånger förr.
Den här gången sitter tiaran kvar. Om än lite på sniskan...

Hej!
Nu jäklar händer det grejer! Har blivit Sats-frälst efter två GRYMMA pass idag. Först va vi på cycling som jag trodde jag skulle hata, men nej, så blev det inte. Alltså, det är ju långt ifrån kul men SHIT va tungt, svettigt och härligt det va! Känns så där som att man verkligen gör något som man vet är riiiktigt bra för fläsket!
Sen 45 vilopaus för att sen gå på Zumba! Och ja, det va svinkul och precis så som zumba ska vara enligt mig!! Lycka! Blir nya tisdagsrutinen med dom passen:)

I övrigt e jag hård med kosten i veckan, fuskar lite lagom på helgen och känner mig allmänt i balans.

Provade ny frukost imorse bestående av fiberhavregrynsgröt, banan, hackade mandlar och hasselnötter och kanel. Oj vad jag stod mig bra på det fram till lunchen.

Ps. Va ju tvungen att köpa lite nya träningskläder igen. Försöker satsa på färg, det gör mig pigg och glad! Detta är även det från GT.

Puss//M

Hej!
Idag blev det invigning för mitt Sats-kort. Blev en stor besvikelse dock då Zumba-instruktören va SÄMST.
Jag som tränat zumba lite grann förut, och då med Zumbatwinz som numera kör koreografier världen över, blev helt stum. Det va heeeelt annorlunda. Hade jag inte vetat vilken klass jag bokat hade jag nog trott att jag va på ett halvsunkigt aerobicspass.
Jag blev lite varm, that's it. Så att säga att jag "tränat" idag är tyvärr att ta i.
Innan såg vi dock ett crosstrainingpass som såg ut att vara mer i min smak! På onsdag bli det antagligen Box med Vanessa. Kanske vi får med killarna oxå, hoppas!
Imorgon blir det Friskis med mamma. Kan inte överge henne helt så blir nog lite pass där med då och då!

Så, sen sist har jag hunnit med två pass. Pulspass i onsdag och medel 75 minuter igår. Hade tänkt träna i fredags men sedan fick vi planer så va tvungen att hoppa det. Kändes lite surt när jag lagt upp veckan men man måste ju leva lite oxå.
Hade rejäl träningsvärk sedan styrkepasset i tisdags, sådär så det gjorde ont till åmed när jag skulle sova.
Men det betyder ju bara att kroppen fått jobba ordentligt, så jag välkomnar lite värk:)

Kosten funkar bra. Har börjat äta bättre och rejälare frukost vilket leder till bättre beslut under dagen då jag inte är liks hungrig då det är dags för lunch.
Läsken har jag nästan helt hållit mig ifrån förutom ngt glas nu på helgen. Är knappt sugen så det känns grymt!

Hej!
Idag bar det alltså iväg för ett gympass med mamma.
Vi började med ett rejält set med olika magövningar och det riktigt sved och brände i musklerna, precis sådär som jag vill ha det.

Sen körde vi ett varv i cirkelgymmet, gillar det för det är enkelt med grönt/rött ljus så du vet exakt när du ska byta övning samt att du kör igenom större delen av kroppen.

Vi avslutade med rumpa, aj aj aj vad det tog, kunde knappt gå efter. Tog mig trots det till löpbandet för en 15 minuters springtur bara för att få ur mig allt spring i benen som jag samlat på mig.

Och det var liksom det. Känner mig nöjd med att det ändå gick så pass bra som det gjorde då jag varit sjuk precis.

Imorgon hoppas jag på ett pulspass med Nino som jag tycker är grymt kul! Om mamma hakar på blir det så, annars tar jag mig nog till gymmet närmare mig för lite kondition.

Nedan är några av dom övningar vi brände av idag.

Ps. Kämpar ju med att dra ner/sluta med lightläsken. Igår var första gången jag gick förbi läsken i affären och kände en uns av äckel. Coolt!
Har istället blivit besatt av vatten smaksatt med olika frukter.
På bilden här nere har jag haft i lime, apelsin, kiwi och ananas. Så himla gott!

 

 

 

 

"Pigg"tjej

Mums!

puss å kram


Hej!
Ibland undrar jag om det inte är bra att vara sjuk. Det är verkligen då man lär sig uppskatta allt man kan göra när man är frisk! Som att träna tex. OJ vilket träningssug jag känner just nu.
Har bokat in träningsdate med mamma imorgon. Träning och mammamys i ett, hur bra som helst.
Blir iaf ett styrkepass imorgon, kanske springer lite på löpbandet oxå för jag har alldeles för mkt spring i benen nu när jag mår bra!
Kommer lägga mkt krut på att laga bra mat framöver. Ska dock inte hålla på med någon konstig diet där jag utesluter det ena och det andra. Nu ska det lagas nyttig mat som innehåller allt som kostcirkeln visar. Ska jag orka träna så mycket som jag tänkt kommer min kropp behöva kolhydrater oxå. Däremot inga jättemängder. Och måste få äta frukt, annars blir jag en sur tjej.
Detta får bli en förvandling som sker långsamt, och därför kommer jag inte helt utesluta saker som är gott, men det blir i betydligt mindre mängder.
Idag lagade jag kyckling i champinjonsås med vitlök och till det grönsaker och fullkornsris.
Jonas åt typ 18 portioner av kycklingen, så ja, även om det är nyttigt så gäller det ju att äta med måtta annars blir ju kaloriintaget ändå för högt. Men det får ju stå för honom:)

Puss&kram// Taggad tjej 
 
 
Känner att jag var lite negativ (även om det stämmer) i mitt förra inlägg. Kollade på bilder från Thailand förra vintern och Mexico denna vinter och tycker ändå att skillnaden är ganska stor även om det bara skiljer en 4-5 kg.
Måste oxå komma ihåg att ge mig själv cred för det jag gjort, även om det enligt mig själv inte varit nog.

Hej!
Nytt år, nya tag.
Jag satt precis och läste igenom bloggen och inser en sak.
Jag gör saker halvhjärtat. Jag tränar en del, men inte nog. Jag tar i, men inte allt vad jag kan. Jag tänker på vad jag äter, men fuskar för ofta.
Och då blir resultatet, ett dåligt resultat. Ibland kan jag känna hur jag till och med motarbetar min egen viktnedgång, nästan med flit. Om jag tex väger mig och har gått ner i vikt så blir jag sporrad och tänker: dåså, dra nytta av detta Maria och fortsätt kämpa. Men istället köper jag en extra godispåse och trycker i mig.
Vet inte om detta låter vettigt, antagligen inte, men jag är typ så van att vara tjejen som är lite knubbig, att jag är rädd att inte vara hon.
Jag hatar henne men ändå håller jag kvar.
Jag VET att jag kan gå ner i vikt om jag vill. Jag kan en del om kost och jag vet ännu mer om hur man tränar rätt, men ändå så gör jag det inte.
Men nu är det nog.
Detta är året då jag inte bara går ner några kilo, blir "mindre tjock" eller typ slappsmal som jag kan bli.
2013 är året som jag minskar fettet, ökar musklerna och skiter i vad det står på vågen. Jag ska gå efter vad jag ser i spegeln och hur jag mår och känner mig. Och jag ska tycka om mig själv, på riktigt.

Hittade två bra appar. En som man fotar sig själv i olika vinklar under en period. Sen sätter appen ihop före och efter bilder och kan oxå visa din utveckling i film.
Body timline heter den.

Den andra appen är en träningsapp med olika styrkeövningar för olika kroppsdelar. Perfekt om man som jag behöver stor variation i gymmet för att inte tröttna.
iFitness Pro heter den.

Så ja, nu är det väl bara upp till bevis en gång för alla då!

Puss å kram//M