Igår var vi på ultraljudet och fick veta att vi väntar på en liten pojke. 
Idag gick blivande mormor loss på barnkläder och vi tackar och tar emot, superfina kläder och annat smått och gott fick vi!
Nu är jag och Iggy i vecka 19 och magen ser ut så här. Mamma tvingar mig å skicka magbilder så hon har koll så dessa fick jag snällt gå in och ta på jobbtoaletten:-)

På onsdag är det äntligen dags att ta reda på könet och få en allmän liten kik på bebis, älskar UL skulle kunna sitta och titta på det lilla livet hur länge som helst.

Magen har molat och haft sig en del de sista dagarna vilket inte är direkt jobbigt men lite småstörande sådär. Svårt att sova hade jag en natt. Men värre lär det ju bli med tanke på hur mkt större magen ska bli, så det är väl bara att gilla läget! 


Skriver lite igen, när jag känner för det. Nu har jag inte gjort det på så länge så finns nog ingen som går in och läser ändå.
Men kul för mig själv att följa min egen graviditet och kunna gå tillbaka och kila sen.
För ja, jag är gravid i vecka 18. Dvs, smalkroppen jag jobbat för ett tag finns absolut INTE kvar:-)
Men vad gör det, vi ska få en superälskad liten bebis. Just nu kallar jag bebis för Iggy. Vi vet om ca 10 dagar om det är en kille eller tjej för då är det dags för nästa ultraljud. Fått för mig att det är en pojke, men absolut bara en känsla och inget annat, blir lika glad oavsett om det är en pojke eller flicka.