Hej!
Idag sviktade verkligen karaktären ett tag. Jag hade bestämt mig för att ta en PW hem från jobbet. Och när jag väl slutade kändes peppen totalt noll. Men började tänka på hur det känns dom där dagarna man bangat och sen suttit där hemma med dåligt samvete och dessutom halvt uttråkad. För inte har jag särskilt kul när jag hoppat träningen och "tjänar" en timmes extratid hemma. Jag blir snabbt uttråkad och "dampig" som Jonas säger.
Så jag bestämde mig för att gå trots att kroppen sa nej. Och det var hur skönt dom helst. Jag vet inte varför, men promenader har verkligen alltid varit min grej. Musik i öronen, ensamtid och ett skönt sätt att röra kroppen. Och faktum är att dom gånger jag gått ner som mest i vikt ( ja jag har varit jordens största jojo-bantare och det är det som ska upphöra nu) har varit då jag regelbundet och ofta har just promenerat. Och jag traskar ju då inte lite fridfullt fram utan jag GÅR med allt tryck jag bara kan i ben och kropp. Nu tror inte jag att PWs ersätter all annan träning, långt ifrån. Men det är iaf något som jag har med som en del av en varierande träningsform. Den är dessutom grym att ta till dagens efter ett styrkepass där man bör låta musklerna vila och återhämta sig.
Att solen sken och att det var hyfsat "varmt" gjorde dessutom gott rent psykiskt:)

Glömde ju! Nya träningskläder från H&M! Självklart med en touch av rosa;) puss!

Har fått lite kritik från mamma att jag övergett henne sedan jag börjat träna på Sats. Så idag åkte jag till Friskis och körde ett gympass med henne. Vi gick igenom hennes personliga träningsprogram som hon fått ihopsatt av en gyminstruktör, anpassat för just henne. Detta program fokuserar på en genomkörning av hela kroppen mer än specifika kroppsdelar på olika pass, så som jag är mer van att lägga upp min egen träning. Passar nog om man är äldre och vill ha ett effektivt pass.
Hur som, det som gav mig mest idag var 10 minuter på roddmaskinen som brände skönt i ryggen och sen även en ryggövning med en 20 kgs kettlebell. Stark rygg ger bra hållning vilket är ett av mina mål med träningen.

Kvarg. Lite hatkärlek till den va?
Sträv, tjock och smaklös. Samtidigt, proteinrik, kalori/fett/kolhydratsnål. Och med hjälp av lite varma bär helt ok! Otroligt mättande och helt enkel värd att äta om man vill gå ner i vikt och samtidigt bygga muskler. Så kvarg, jag älskar dig<3 ;)