Hej!
Veckan har varit rätt tuff, på olika sätt.
Hade för mig själv tänkt att jag skulle löpa hem från jobbet iaf två gånger denna vecka.
Men har känt mig rätt stressad och inte haft jätteaptit så märkte tidigare i veckan att vikten kröp sig neråt.
Kanske låter konstigt men jag vill inte gå ner mer.
Jag har absolut mer fett på vissa ställen än andra som är smalare än mig och jag tajtar som sagt gärna till kroppen en del. Men nu när jag går ner utan att styrketräna så märker jag att vissa delar av min kropp lätt ser lite beniga och spinkiga ut. Framförallt min rygg, höftben och nyckelben ser inte mysiga ut då. Samtidigt som jag inte är supersmal på andra ställen. Inte en fin kombo.
Jag ligger gärna här runt 50-51 men vill inte ner runt 49 som det var en morgon nu. 
Det jag ville komma till är iaf att springa sket jag helt enkelt i, men det var nog dumt. Känner mig så himla mkt bättre i kroppen när jag springer. Inget ont i rygg och nacke osv.
Idag vaknade jag nämligen upp med nackspärr! Har aldrig haft det tidigare och satan vad jobbigt det är.
Men fungerar ju liksom inte!
Sitter nu med en värmekudde runt nacken för det ska tydligen vara bra. Även bad och att röra på sig så får väl försöka styra upp det under dagen.
Jag hatar för övrigt värmekudde och har alltid gjort. Bränns och kliar och är allmänt oskönt.

Om vi ska ta bort lite gnäll härifrån så kan berätta att jag iaf hade en mysig dag igår med min fina pojkvän. Vi gjorde ingen större grej utav dagen mer än att vi bestämde att vi bara skulle mysa och umgås med varann. Vi tog en sväng till Applestore i Täby C efter jobbet lite snabbt. Där jobbar Jonas kompis som tipsade om ett nytt ställe här vid Hornsbergs strand. Hans kompis hade nämligen öppnat Latino Lounge precis nere vid vattnet.

Så Jonas och jag åkte dit och åt fantastiska tapas och hade det mysigt.
Sen hem, ner i sängen å plöjde några avsnitt av Vampire diaries som vi kollar löjligt mycket på nästan varje dag.

Somnade gott brevid mitt livs kärlek och njöt av att ha en hel helg framför mig.

Nackspärren må ha satt en viss tråkig känsla på den men jag ger mig inte, den ska bort och helgen ska fortsätta lika härligt som den började!

Hej!
Kör på lite här när jag känner för det.
Är så bra att hålla kolla på sig själv genom att få in hör och kolla tillbaka, haha!

Vikt och form ser ut så här. Är helt otränad och bör börja träna styrka nu om jag vill få de resultat jag vill till sommaren.
En kul grej är att min kropp numera är sjukt stabil. Äter vad jag vill och har de senaste veckorna knappt tränat och vikten står stadigt runt 50-51kg. Inte ens frosseriet i Thailand påverkade min kropp. Känns skönt för ett liv av att konstant tänka på vad man stoppar i sig tänker iaf inte jag gå med på att ha.


Och ja, denna blogg är "ytlig".
Det var så den startades och så den lär fortsätta.
Det finns såklart en annan (större) del av mig som är känslig, djup och vet att utseendet inte är det viktiga i livet. Men hon hänger ute i det verkliga livet och inte så mkt här på bloggen;)