Så, jag fick höra att jag ju måste visa hur håret blev.
Det är inte lika mörkt som mina "inspirationsbilder" för jag har ljusat upp topparna en del. Tycker om när det är lite olika skiftningar i håret och har därför kört på blekta toppar i måååånga år till och från. Långt innan det blev modernt med hombre och deepdye. Lite före min tid sådär, hahaha!

Töntiga bilder som ser pose-iga ut men det är inte så lätt att ta kort på sig själv så försök stå ut.

Vet att en kär liten vän till mig föredrar mig som blondin, men jag hoppas detta får godkänt ändå:)

Så var september här. Jag gillar hösten och välkomnar den med öppna armar och ett "höst"färgat hår.
Ser fram emot boots (som jag ändå redan tjuvstartat med) strumpbyxor och klänningar, halsduk och fina färger på träden. Ibland känner jag mig så stressad på sommaren att jag måste vara ute och hitta på saker hela tiden och liksom fånga värmen och ljuset. Nu vill jag mysa inne med filtar och levande ljus.

Idag slappar vi som sagt. Ett bad och hårfärgning är det enda som orkatsmed förutom en massa tv-tittande.

Ps. Jag ser att mina inlägg är katastrof både med stavning och meningsuppbyggnad men ja, det får va så. Vill att det ska gå snabbt att blogga!:)

Satt och googlade lite bilder på mörkt hår och dessa blev min inspiration idag.

Idag var en bra dag!
Hängde i stan med mamma. Fika, massa (för mycket) shopping och en massa prat. Åkte hem till oss en tag efter och sen kom hennes sambo och hämtade oss för en bit mat i stan. Vi åt på Ciao Ciao görande med hans dotter och respektive så det var mysigt. Sen hem och när Jonas kom hem blev det ett avsnitt av en serie vi kollar på, The Killing.

Idag är jag trött. Vet inte varför. Blir nog en dag på soffan om jag känner oss rätt.